L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.
Ben jij misschien onze nieuwe Solvus-collega!

HR Advisor (m/v) Brussel - Werken bij Solvus

√ Collega’s en kandidaten helpen
√ Tweetalig en Communicatief
√ Teamwork

Kun je je vinden in deze checklist?
Dan ben jij misschien onze nieuwe Solvus-collega!

HR Advisor (m/v)
Brussel

Het Customer Relation Center (CRC) is de communicatiespil voor uitzendkrachten, klanten en het Start People-netwerk. Door onze hoogopgeleide HR Advisors stelt het CRC haar opdrachtgevers in staat, zich te focussen op hun kerntaken en hun winstgevendheid te vergroten.

Om dit te realiseren, behandelen de HR Advisors van het CRC dagelijks een diversiteit aan inkomende en uitgaande oproepen. Hun expertise creëert een meerwaarde voor de opdrachtgever. Het CRC is een werkomgeving waar ambitie, inzet en enthousiasme hoog staan aangeschreven, waar een motiverende en collegiale werksfeer heerst. En, last but not least, waar ze de FUN factor nooit uit het oog verliezen.

Jouw functie

Help jij graag uitzendkrachten, klanten en Start People collega’s vooruit met de juiste informatie? Wens je je eerste stappen te zetten in HR maar heb je er geen opleiding in genoten? Dan zit je goed in het Customer Relation Center! Als HR Advisor geef je advies en bied je effectieve en efficiënte oplossingen aan. Als echte specialist beantwoord je vragen rond tewerkstelling, vacatures, administratie en systemen. De telefoon en de PC zijn je werkinstrumenten en daardoor blijft geen enkele uitzendkracht, klant of collega op zijn honger zitten. Daarnaast werk je ook mee aan rekruteringsacties en zal je via de telefoon kandidaten screenen die aan het werk zullen gaan als uitzendkracht bij klanten van Start People. Deze job verloopt dus via veelvuldige telefonische contacten, maar dat schrikt jou niet af. In tegendeel, je bent een communicatieve doorzetter die houdt van afwisseling en die graag zijn doorgedreven talenkennis (N/F) dagdagelijks gebruikt. Want jij maakt het verschil: je helpt iedereen die je aan de lijn krijgt vooruit. Wil jij deel uitmaken van dit dynamische team? Dan is het deze job die je zoekt!

Jouw profiel

- Communicatief
- Zeer goede talenkennis Nederlands en Frans.
- Werken met targets
- Nauwkeurig en klantvriendelijk
- Stressbestendig

Denk je dat de job van HR Advisor helemaal jouw ding is? Of misschien heb je al relevante professionele ervaring opgedaan, bijvoorbeeld in een contactcenter, interimkantoor, …?  In beide gevallen willen we je graag beter leren kennen.
Volgde je een (hogere) opleiding of ben je gelijkwaardig door ervaring? Prima, maar voor ons is jouw inzet en motivatie minstens zo belangrijk.

Ons aanbod

Solvus is de ‘place to be’ voor proactieve doeners. We verwachten dat je ervoor gaat. En daar krijg je heel wat voor terug. Want Solvus kiest voor een partnership op lange termijn. We investeren dan ook volop in je ontwikkeling met continue opleidingen en coachings on the job. We bieden je een leerrijke werkomgeving met afwisseling en interactie – ook met collega’s. Bovendien kan je op termijn doorgroeien: loopbaankansen zijn er zeker - aan jou om ze te grijpen.

Een grijze boel wordt het bij ons nooit: professionaliteit en plezier gaan hand in hand. Want onze resultaten daar gaan we voor en FUN-momenten horen daar ook zeker bij. Zo bouw je samen met het team aan een toffe werksfeer want jij deelt diezelfde positieve vibe met al even enthousiaste collega’s.

Ons verloningspakket is uitgebreid en aantrekkelijk. Naast een competitief loon zijn er tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, bonussysteem, groeps- en hospitalisatieverzekering). Na een jaar kan je zelfs kiezen of je een bedrijfswagen met tankkaart wenst.

Voel je je aangesproken?
Dan willen wij van je horen!
Klik meteen op “solliciteer”.
Je kan rekenen op snelle feedback!