Account Manager Leadgen - Roularta

Zellik
2018-07-23
2019-04-23

Wereldwijd is online lead generation een van de snelst groeiende online media kanalen! Ben jij die networker die graag nieuwe contacten legt en deals sluit? Roularta Media Group is op zoek naar een echte lead generation specialist en commercieel talent!

Werken bij Roularta Business Leads 
Roularta Business Leads stuurt E brieven uit naar onder meer high profile consumenten en B2B decision makers. Zij gebruikt hiervoor de opt-in database van Roularta. Door een uniek response mechanisme kunnen adverteerders nieuwe klanten en omzet genereren en ook hun brand awareness vergroten. Roularta Business Leads heeft in korte tijd een unieke positie opgebouwd in de Belgische markt.

Jouw rol bij Roularta 
Als Account Manager heb jij een aangeboren commerciële flair. Je gaat actief klanten bezoeken binnen specifieke sectoren, verkoopt leadgen e-letters en zorgt voor service na verkoop. Dankzij jouw kennis van online en sterke reclameadviezen slaag je erin om nieuwe klanten enthousiast te maken en sluit je deals af. Je werkt hierbij samen met een zeer ervaren team van online sales en media professionals. Je bent de ambassadeur van Leadgen binnen het bedrijf en de afdeling.

Wat hebben wij te bieden?
Een fulltime opportuniteit binnen een beursgenoteerd mediabedrijf samen met een loonpakket in lijn met jouw ervaring en capaciteiten. Daarnaast kom je terecht in een equipe van 5 enthousiaste werknemers (director, account assistant en drie accountmanagers). 

Welk profiel zoeken wij? 

  • Je behaalde bij voorkeur een diploma in marketing of sales. Kennis van online is een must.
  • Een (eerste) ervaring in online media  sales is een absolute plus. Je hebt reeds bewezen succes in het genereren van new business.
  • Als klantenadviseur leg je gemakkelijk contact met klanten, kan je relaties opbouwen en luister je naar hun behoeften.
  • Je bent een onderhandelaar in hart en nieren en erg gedreven om succesvol te zijn in online media.
  • Je bent vlot tweetalig (NL/FR). Kennis van Engels is een meerwaarde.
  • Je bent vertrouwd met CRM systemen.

Wil jij terecht komen in een enthousiast digitaal team en vorm geven aan de toekomst van onze mediamerken? Solliciteer dan nu!