FULL_TIME

Junior Accountmanager Vermogensbeheer in Amsterdam OTE €  98.500 - SalesToppers

Amsterdam NL
2024-03-22
2024-03-28

Junior Accountmanager Vermogensbeheer in Amsterdam OTE €  98.500

Voor een Internationale Vermogensbeheerder zoeken wij in Amsterdam meerdere gedreven Junior Accountmanagers Vermogensbeheer. Ben jij die New Business Hunter die er altijd 200% voor gaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Accountmanager Vermogensbeheer ben je goed in het binnen halen van New Business en het onderhouden van bestaande klanten. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen als Junior Accountmanager Vermogensbeheer in een zeer dynamische markt. Je target is een mix van New Business en bestaande klanten bouw je verder uit. Als Junior Accountmanager Vermogensbeheer beschik je over goede communicatieve vaardigheden en je bent een sterke Sales persoonlijkheid.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Vermogensbeheer beschik je over een afgeronde HBO-WO opleiding in de richting van Finance of Bedrijfskunde. Je hebt minimaal een jaar werkervaring in de Sales. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en binnenhalen van klanten en hebt affiniteit met de wereld van beleggen. Tevens ben je resultaatgericht en beschik over een winnaarsmentaliteit.

Wat bieden wij je:
Een uitdagende Sales Job als Junior Accountmanager Vermogensbeheer bij een snelgroeiende Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een beloning die uitzonderlijk hoog is en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende Sales job met een boven gemiddeld maandsalaris en zeer hoge bonussen bij het behalen van de targets. Daarnaast krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

Enthousiast over deze Sales Job!
Ben jij die Junior Accountmanager Vermogensbeheer die er 200% voor gaat!
Sales is a way of life, beschik jij over de juiste mindset.App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl
 
Bel voor een afspraak of mail je cv!