L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Afdelingsverantwoordelijke - Provincie West-Vlaanderen (Onbepaalde duur - Voltijds) - Delhaize

West-VlaanderenIs klantentevredenheid een prioriteit voor jou?
Wil je met kwaliteitsproducten werken in een aangename en dynamische omgeving?
Heb je ambitie en verantwoordelijkheidszin?
Zoek je een afwisselende job waarin je een team leidt?
Dan ben je bij ons op je plaats, hier krijg je de kans om een boeiende carrière uit te bouwen in een gerenommeerd bedrijf!


Je verantwoordelijkheden

Als toekomstige afdelingsverantwoordelijke ontdek en leer je jouw job tijdens een opleiding op het terrein die verschillende maanden duurt, omkaderd door ervaren collega's. Na je opleiding neem je de leiding over jouw rayon en dan is het aan jou om voor een optimaal beheer te zorgen. Concreet sta je in voor een uitstekend commercieel beheer van de rayon en ben je verantwoordelijk voor de bestellingen en het voorraadbeheer om zo onze klanten tevreden te stellen.
En dat is niet alles! Iedere dag omkader je en stuur je een team winkelmedewerkers aan, die je motiveert, aanspoort en coacht om onze klanten een kwaliteitsservice en een unieke winkelervaring te garanderen.

Je profiel

- Je geeft blijk van een zeer commerciële ingesteldheid en je hebt een passie voor ons vak. - Je hebt ervaring met het leiden van een team. - Je houdt ervan je doelstellingen te behalen. - Je durft initiatief te nemen en deinst niet terug voor verantwoordelijkheid. - Je houdt van teamwerk en bent een drijvende kracht. - Je bent leergierig en gaat proactief op zoek naar manieren om je competenties te ontwikkelen. - Je bent flexibel en bereid om op zaterdag te werken. - Een eerste ervaring in de grootdistributie is een troef.
Aanbod:


Wij bieden een voltijds contract (36 u/week) van onbepaalde duur aan in je buurt en een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen. Bij Delhaize bieden we je een carrière in een aangename, dynamische werkomgeving waar al onze collegas onze vijf sleutelwaarden delen: moed, vastberadenheid, integriteit, nederigheid en humor.