YOUNG POTENTIALS VOOR SALES RETAIL & IMPULSE (M/V) - Jet Import NV

Oost-Vlaanderen

Jet Import is als een sterk groeiende onderneming één van de grootste invoerders geworden van meer dan 35 internationale premium drankenmerken zoals Red Bull, Fever-Tree, Corona, Desperados, Copperhead, Carpe Diem, Armand de Brignac en Bionade. Jet Import is uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat zeer vooruitstrevend werkt en op een gedurfde manier inpikt op nieuwe trends.

Dit doen ze met een team van 80 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers (waaronder commerciële hoogvliegers, marketingspecialisten, promotieteams en verschillende externe experten). Ze bekleden een vooraanstaande positie op de retail- en impulse-markt alsook in de horeca.

Jet Import realiseert een omzet van 130 miljoen euro met een jaarlijkse double digit groei. Innovatie, kwaliteit, rentabiliteit, gedrevenheid, maar bovenal een grenzeloos enthousiasme van de medewerkers staan garant voor deze sterke groei. Het creatief marketing- en promotiebeleid en de evenementenstrategie van het bedrijf geven Jet Import en unieke slagkracht.

Jet Import werft Young Potentials Sales & Marketing (Masters en Bachelors) aan met een neus voor trends en premium producten; verkopers die het verschil maken met onze kernwaarden: hoogwaardig, vooruitstrevend, rendabel en gedurfd!

Kan jij je terugvinden in deze Jet Import Young Potential ?

Jouw Profiel :

 • Je hebt een Master diploma, bij voorkeur uit een economisch getinte richting.
 • Je bent, naast een commercieel talent, eveneens sterk analytisch, zodat je kan doorgroeien naar bijvoorbeeld een Junior Key Account Manager functie of Field Sales Manager functie. Na maximum 3 jaar uitstekend je sales job te hebben uitgeoefend, kan je binnen de departementen van Jet Import roteren.
 • Je bent een harde werker die snel aanvoelt welke inspanningen nodig zijn om resultaten te boeken.
 • Je hebt een sterk gevoel voor trends in de markt en kan dit vertalen in creatieve ideeën die renderen.
 • Je beheerst beide landstalen uitstekend (NL/FR).

Functie

 • Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de retail  (supermarkten) en impulse klanten (bv tankstations) in de regio West- en Oost-Vlaanderen.
 • Je rapporteert aan de field sales manager en de key account managers, waarmee je ook samen de objectieven stelt binnen jouw regio.
 • Je bent altijd positief en gemotiveerd wat je in staat stelt om steeds nieuwe opportuniteiten te zien.

Aanbod

 • Je komt terecht in de wereld van Jet Import waar je wordt omringd door aangename, dynamische  en sociale collega's.
 • Daarnaast kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (o.a. wagen, Gsm, Ipad en laptop).
 • Tenslotte biedt het bedrijf reële doorgroeimogelijkheden aan binnen een open bedrijfscultuur. Dit binnen 3 jaar hetzij verder in Sales, hetzij in Marketing, of  Operations.