L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Startersjob als Internationale Recruitment Consultant - Nonstop Recruitment

Praag

Jouw carrière bij NonStop Recruitment
Start je carrière als een Internationale Recruitment Consultant.

De carrière bij ons: Develop, Grow, Succeed
NonStop leid je op in ons Centre of Excellence in Praag met onze training die in 2010 een award heeft gewonnen voor beste graduate programma. In de training die gemiddeld 2-3 maanden duurt leren onze ervaren trainers je alle vaardigheden aan wat nodig is om een recruiter te worden. Dit word gedaan door een mix van groepslessen en ‘on the job based’ leren. Tijdens deze periode zul je de tijd krijgen om je niche markt te onderzoeken en de kennis eigen te maken. Wanneer je laat zien dat je alle vaardigheden beheerst en toepast zul je de training afronden met een promotie naar Junior Consultant (Market Builder).

Als een Junior consultant start je eigen niche markt op te bouwen door middel van telefonisch contact met iedereen die zich erin bevind. Je bouwt relaties op met toonaangevende bedrijven en de werknemers in de markt om steeds meer je niche markt te domineren. Dankzij de training en je nieuw gekregen expertise ben je instaat om de behoeftes van de werknemers en bedrijven te begrijpen. Wanneer je als een Junior Consultant succesvol bent als tussenpersoon zul je daarvoor beloont worden met ons commissie systeem dat een van de beste is in de industrie met commissies die oplopen tot 40% van de sales die je maakt. Dit betekend dat hoeveel je verdient compleet van jezelf afhangt. Het gemiddelde wat onze recruiters verdienen door de commissies is €5.000 per maand. Het record tot nu toe is €50.000 in één maand aan commissies uitbetaald. Wanneer je laat zien dat je geen steun meer nodig hebt van de trainers of je team leaders en onafhankelijk kan werken als een recruiter geven wij je daarnaast ook nog is de keuze om voor jezelf te bepalen vanuit welk van onze vestigingen jij wilt werken. Dit gebeurt gemiddeld 7-9 maanden nadat je bij ons in Praag bent begonnen (inclusief de tijdsduur van de training).


Ben jij succesvol als een Consultant in het behalen van targets die wij je stellen zal ook je carriere sprongen maken. Je hebt bij NonStop de mogelijkheid om zo snel in je carrière te groeien als jij jezelf toe laat. Je kan doorgroeien tot Senior Consultant, Team Leader, Business Unit Manager en zelf zo ver gaan als een nieuwe vestiging te openen in een locatie waar we nog niet aanwezig zijn of een markt in te gaan waar we nog niet in actief zijn. Enkele personen hebben bij ons zichzelf binnen een korte tijd opgewerkt to zeer succesvolle recruiters en leiden nu hun eigen team en divisie.

De NonStop ervaring:

Start je bij ons helpen wij je ook om te settelen in Praag. We hebben relaties met lokale huisbazen  voor accomodaties en geven je steun met de huur zodat jij de eerste maand geen zorgen hoeft te maken over het vinden van accommodaties en kan focussen op de training. Daarna als je meer op gemak bent voor een eigen accommodatie op zoek kunt gaan in Praag.

NonStop is niet alleen een plek waar je een enorm snelle en succesvolle carrière gaat maken maar ook een multiculturele omgeving met mensen vanuit de hele wereld waardoor we nu 17 nationaliteiten in ons bedrijf hebben. Daarnaast hebben we de groep  ‘NonStop fun’ dat activiteiten  organiseert zoals uitstapjes naar steden in de buurt onder andere Berlijn, Wenen, Dresden en Kutná Hora. Een Poolparty tijdens de zomer en een laat Kerst feest. Dit en nog veel meer activiteiten, laat staan de wereldstad Praag, zullen het zonder twijfel naast je carrière een ervaring maken die je nooit zult vergeten.

Wat we zoeken:

 • NonStop Recruitment zoekt net afgestudeerden en diegenen die hun carriere willen veranderen.
 • Personen die verlangen naar succes, financieel zowel als in carrière
 • Gemotiveerd zijn
 • Gedreven
 • Grenzeloze ambitie hebben
 • Stressbestendig
 • Gemakkelijk relaties kunnen opbouwen
 • Nieuwsgierig zijn
 • Goed kunnen luisteren
 • Ethisch te werk gaan
 • Europees paspoort
 • Profesioneel vaardig in een van de volgende talen: Nederlands, Duits of Frans
 • Professioneel vaardig in Engels vereist

Wat NonStop in het kort voor jouw kan betekenen:

 • Industrie leidende training om jou te ontwikkelen tot een specialist in recruitment.
 • Ongekende snelle doorgroei mogelijkheden naar de top
 • Basis salaris gelinkt aan de locatie + een van de beste commissie structuren in de industrie met commissies tot 40 % van de sales dat je maakt en je uitstekend beloont voor succesvol werk
  met andere woorden salaris potentieel 1ste jaar€40.000-60.000
  2de jaar salaris potentieel €80.000-120.000
 • Een geweldige atmosfeer. Een dynamische multiculturele sfeer binnen en buiten het werk door middel van ons NonStop Fun team en activiteiten.

Hoe kan jij deze kans waarmaken? wacht niet langer!
Stuur je CV op naar NonStop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kan een email en daarop volgend een telefonisch interview verwachten waarmee we het proces starten.