L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Strategic Account Manager - Eurofiber

België

We hoeven je niet meer te vertellen hoe je je klantenportefeuille beheert, hoe je hunt of farmt, hoe je actieplannen en offertes opstelt, hoe je objectieven behaalt en je pipeline gevuld houdt of hoe je beetje bij beetje van een prospect je klant maakt en hem daarna ook behoudt. Kortom… Je bent gepokt en gemazeld als Accountmanager en hebt ondertussen je sporen al meer dan verdiend in het sales departement. Je gelooft ook in consultative selling, je weet wel… your objective is my challenge, geen hit & run voor jou maar een duurzame oplossing voor je klant… en voor ons.

Je gelooft in technologie. Je bent een believer van big data, cloud, internet of things, … .Je kan je passie ervoor niet onder stoelen of banken steken.

Je brandt van ambitie, bent een team player, spreekt de talen die je moet spreken, kan de handen uit de mouwen steken, je klant is je hoogste goed en bent zeer resultaatgericht.

Overtuigd van jouw capaciteiten en zin om deel uit te maken van een dynamische bedrijf in een sector volop in beweging? Let’s see if we are a match en neem contact met ons op via HR.Belgium@eurofiber.com