L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

DEPARTMENT MANAGER SALES - Media Markt

MECHELEN

Wie zijn wij?

Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD  in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie, vertrouwen en verantwoordelijkheden geven. Om verder gestalte te geven aan het succes van onze MECHELEN-store, kijken wij uit naar een polyvalente en gedreven (m/v)

DEPARTMENT MANAGER SALES

De job:

Als verantwoordelijke van een afdeling coördineer je de hele afdeling op commercieel en menselijk vlak en ben je verantwoordelijk voor het realiseren van je doelstellingen inzake sales, cijfers en service rekening houdend met de Media Markt-filosofie. In deze creatieve en analytische job heb je reeds een aardige kluif aan het bepalen van je assortiment, het afdelingsbeheer volgens bedrijfseconomische parameters, de bestellingen, de concurrentieanalyse, de prijsspiegeling van je rayons, de contacten en onderhandelingen met je industriële partners, en de planning van omzet, marges, publiciteit en speciale acties.

Op de vloer zorg je verder voor de dagdagelijkse leiding, coaching en planning van je verkopersteam en voor de onberispelijke spiegeling van je afdeling. In deze voorbeeldfunctie draag je de Media Markt-filosofie uit naar je medewerkers en draag je tijdens drukke dagen je steentje bij op de winkelvloer.

Jouw profiel:

  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in de verkoop van je consumentengoederen, hetzij langs store-, hetzij langs leverancierszijde. Indien je geen ervaring hebt met ons gamma en daarentegen een stevige aankoopervaring in snel roterende non-food kan voorleggen – bij voorkeur in een sterk gedecentraliseerde omgeving – willen we zeker met je praten.
  • Je bent een delegerende people manager met een uitstekend communicatievermogen.
  • Je denkt en handelt als een professionele ondernemer: je hebt sterk ontwikkelde verkoops- en onderhandelingsvaardigheden, luistert naar de markt, ruikt opportuniteiten en durft risico’s nemen.
  • Commerce voeren zit in je bloed!
  • Je bent een flexibele, stressbestendige en doelgerichte teamplayer die bereid is tot zaterdagwerk.
  • Je bent een zeer gedreven en resultaatgericht persoon die zich actief bezig houdt met het pilotteren van de resultatenrekening.
  • Je hebt kennis van KPI’s en hun opvolging.
  • Je beleeft en draagt de waarden fun, autonomie en verantwoordelijkheid actief uit.
  • Je beheerst de Franse taal.

Wij bieden jou:

We bieden je een bediendencontract van onbepaalde duur, aangevuld met interessante extra-legale voordelen. Als werknemer geniet je bovendien van leuke personeelskortingen. Door onze gestage groei kan je uitkijken naar reële doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten. En last but not least: een organisatie waar fun en commitment centraal staan!