L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Implementation Manager - Eriks

België

Implementation Manager

ERIKS is een vooruitstrevende en flexibele kennispartner voor de industrie en dit voor het meest uitgebreide assortiment technische componenten: aandrijftechniek, dichtingen, afsluiters en instrumentatie, slangen, gereedschappen, hef- en hijsmateriaal, kunststoffen, rubbertechnologie, kunststof leidingsystemen, werkplaatsinrichting, veiligheids- en onderhoudsproducten. Een doorgedreven kennis van de markt, van producten, van toepassingen, van veredelingstechnieken en van logistieke & administratieve concepten vormen de basis van elke samenwerking met onze klanten. Deze totaalaanpak maakt van ERIKS een betrouwbare en gerespecteerde partner in alle industriële sectoren.

Locatie: België

Je functie

Als Implementation Manager ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van de verkoopsdoelstellingen door de implementatie van projecten bij een aantal strategisch belangrijke klanten. Dit doe je aan de hand van volgende taken:

 • In overleg met de KAM’s coördineer je alle acties en projecten bij een aantal Key Accounts en volg je deadlines en resultaten op
 • Je bouwt een intensieve samenwerking op lange termijn op met klanten die van strategisch belang zijn en dit binnen verschillende bedrijfsonderdelen en op verschillende niveaus.
 • Je stelt vaste interne account teams samen, rekening houdend met de locaties, specialisatiegraad en behoeften van de klant en communiceert hierover duidelijk met de klant
 • Je verankert de klant via het vereenvoudigen van zijn proces, de frequentie van orders, het drukken van de kosten, …

Je kennis en vaardigheden

 • Een hoger diploma, liefst in een technische richting, vul je aan met een 10-tal jaar (commerciële) ervaring
 • Je hebt een sterk inzicht in interne en externe bedrijfsprocessen (supply chain, productie, …)
 • Je hebt een sterk financieel inzicht in zowel de eigen bedrijfsresultaten als de resultaten en KPI’s van klanten
 • Je bent vlot 2-talig (NL- FR) en hebt ook een goede kennis van het Engels
 • Je bent sterk in het uitbouwen van langdurige professionele relaties en netwerken (zowel intern als extern)
 • Je werkt gestructureerd, bent administratief correct en organisatorisch zeer sterk
 • Je weet hoe je op verschillende niveaus binnen een organisatie moet communiceren

Ons aanbod

Een afwisselende en inspirerende baan in een team bij een innovatieve multinational met een informele sfeer. Naast een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen, biedt Eriks nv, als onderdeel van de Eriks-groep een gezonde en innovatieve omgeving waarbinnen zelfontplooiing zowel op vaktechnisch als persoonlijk vlak vooropstaat. ERIKS is een ambitieuze, sterk groeiende groep met een open werksfeer en een sterke teamgeest.

Interesse?

 Mail dan je CV en motivatie naar Hanne Willekens via hanne.willekens@eriks.be