L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Technisch-commerciële salesmanager met sterke business development skills - Kunnig

Antwerpen

Spot jij met gemak nieuwe kansen in de markt? Zie je de uitbouw van een diepgaande salesstrategie én een team van experts als een uitdaging? Ben je daarnaast een echte hunter? Dan verwelkomen wij jegraag in ons team als salesmanager.
 

Samen groeien

Als authentieke salesmanager verwerf je snel een goed inzicht in onze organisatie, de prijsstrategie, de kostenstructuur en de markt. Daaruit destilleer je een gedegen sales- en marketingstrategie in lijn met de organisatiedoelstellingen. Met een kritisch maar innovatief vergrootglas durf je in te zoomen op de commerciële organisatie van het bedrijf. Het resultaat? Een plan voor optimalisatie en professionalisering met duidelijke KPI’s. Jouw uitgekiende plannen en het budgetbeheer van jouw afdeling garanderen de vooropgestelde financiële resultaten.

Kansen spotten in de markt? Daarin ben je een kei. Grondige marktanalyse en tendensen vormen jouw basis voor het uitwerken en implementeren van nieuwe concepten en de lancering van nieuwe producten. Business development zit duidelijk in je bloed. Uiteraard staat er een sales- en marketingteam voor je klaar. Als een rasechte peoplemanager coach en motiveer je hen op inhoudelijk en interpersoonlijk vlak zodat ze uitgroeien tot een hecht team van experts. Jullie teamwork leidt elke dag tot een rijker resultaat. Intern werk je verder nauw samen met je collega’s van productie, HR, finance en andere ondersteunende diensten. 

Ook extern ben je een vlotte netwerker. Je onderhoudt sterke relaties met key accounts, business partners, concurrenten en vakverenigingen. Prospectie, bezoeken van potentiële klanten en acquisitie zijn 60% van je takenpakket.
 

Een match?

 • De laatste 10 jaar stond je minstens 5 jaar aan het hoofd van een sales- en marketingafdeling.
 • Je hebt een ruime key account management ervaring: hunting en farming hebben weinig geheimen voor jou.
 • Je denkt, handelt en werkt op master niveau.
 • Mensen omschrijven jou als een analytische, logische, open geest met helikopterview. Je bewees al eerder dat je snel een correcte, goed onderbouwde visie uitbouwt.
 • Dankzij jouw kennis van supply chain processen denk je proactief mee met de klant en verleen je zo professioneel advies.
 • Concepten uitdenken? Een evidentie voor jou. Tegelijk ben je echter voldoende hands on om ze samen met je team uit te werken en te evalueren.
 • Een vlotte, constructieve communicatiestijl is één van je kenmerken. Je deinst er niet voor terug om te onderhandelen in het Frans of te overtuigen in het Engels. Je enthousiasme, je teamspirit en je coachende aanpak stralen af op alle stakeholders binnen de organisatie.
   

Maak kennis met collega’s

Alvast enkele collega’s ontmoeten? Ontdek in onderstaand filmpje waarom zij het bijzonder vinden om bij KUNNIG te werken.

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Als maatwerkbedrijf bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zinvol werk. Elke dag bouwen we de partnerships met onze klanten verder uit. En daar zijn we trots op. Intussen al meer dan 50 jaar.
 

Ons aanbod

 • De kans om de (sales)strategie van KUNNIG uit te bouwen. Samen met een gedreven team bouw je aan het maatwerkbedrijf van de toekomst.
 • Ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid
 • Opleidingsmogelijkheden die jouw vaardigheden aanscherpen
 • Een voltijds contract van onbepaalde duur
 • Een interessant salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen
 • Glijdende werkuren
   

Interesse?

Overtuig ons in jouw brief waarom jij de salesmanager bent die KUNNIG zoekt. Klik op 'solliciteer' om jouw sollicitatie naar ons te versturen.