L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Resultaatgerichte medewerker commerciële binnendienst - Kunnig

Antwerpen

Plaats jij de externe en interne klant steeds op de eerste plaats? Ben je een ‘warm zakelijke’ onderhandelaar? Werk jij nauwkeurig maar toch resultaatgericht? Dan ben jij de commercieel medewerker die wij zoeken.
 

Samen groeien

Als centraal aanspreekpunt voor jouw klantenbestand bouw je elke dag aan de commerciële relatie met jouw klanten. Je detecteert hun vragen en wensen met precisie, formuleert kwalitatieve oplossingen en stemt je eigen handelen hierop af. Jouw doel? Een maximaal zakelijk voordeel realiseren en meebouwen aan een stijgende omzet. 

Uiteraard ga je hierbij klantgericht te werk. Je behandelt klachten snel en efficiënt en hebt oog voor verbeteringstrajecten. Het resultaat? Optimalisatie van de dienstverlening. Jouw inspanningen zorgen er mee voor dat de klanttevredenheid stijgt.

Daarnaast garandeer je als administratieve duizendpoot een vlotte verwerking van alle commerciële administratie. Daarbij fungeer je als interne coördinator en bezorg je jouw commerciële, externe collega steeds up to date informatie.
 

Een match?

 • Als sterke communicator met een proactieve houding spot je met gemak opportuniteiten bij klanten.
 • Dankzij jouw gezonde portie overtuigingskracht ben je een klantgerichte onderhandelaar die klanten vlot bewust maakt van mogelijke extra diensten.
 • Nauwkeurig, stressbestendig en zelfstandig werken staan met stip op één in jouw woordenboek. Tegelijk ben je een gedreven teamspeler die op positieve wijze interne en externe relaties onderhoudt.
 • Microsoft Dynamics Navision heeft geen geheimen voor jou en je bent vertrouwd met CRM.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands, zowel gesproken als geschreven, en denkt en werkt op bachelor niveau.
 • Ben je bovendien snel beschikbaar? Dat horen we graag!
   

Maak kennis met collega’s

Alvast enkele collega’s ontmoeten? Ontdek in onderstaand filmpje waarom zij het bijzonder vinden om bij KUNNIG te werken.

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Als maatwerkbedrijf bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zinvol werk. Elke dag bouwen we de partnerships met onze klanten verder uit. En daar zijn we trots op. Intussen al meer dan 50 jaar.
 

Ons aanbod

 • Een voltijdse, veelzijdige, uitdagende functie met ruimte voor initiatief om mee bij te dragen aan de professionele werking van KUNNIG
 • Een interessant salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen
   

Interesse?

Overtuig ons in jouw brief waarom jij de medewerker commerciële binnendienst bent die KUNNIG zoekt. Klik op 'solliciteer' om jouw sollicitatie naar ons te versturen.