L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.
Ben jij misschien onze nieuwe collega!
banner

Inhouse Uitzenconsulent Call (m/v) Antwerpen - Start People

√ Proactieve matchmaker
√ Snel en servicegericht
√ Dynamisch

Kun je je vinden in deze checklist?
Dan ben jij misschien onze nieuwe Start People-collega!

Inhouse Uitzendconsulent Call (m/v)
Regio Antwerpen

Help jij graag een grote ondernemingen in de call center sector vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Als uitzendconsulent zorg jij voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Hiervoor zet je doeltreffende rekruteringscampagnes op poten. Je kiest de beste rekruteringskanalen uit, die je op een creatieve manier laat renderen. Interviews en tests brengen je op het spoor van waardevolle kandidaten. Zo zorg je voor een goede verbinding tussen uitzendmedewerker en klant. Je vindt niet alleen mensen die prima met de telefoon overweg kunnen: je pakt hem ook zélf ter hand om spontaan kandidaten voor te stellen en naar de tevredenheid van je klant te peilen.

Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, blijf je de uitzendmedewerkers opvolgen en evalueren. Je werkt volgens vastgelegde processen en KPI’s. Daarnaast zorg je voor een transparante informatiedoorstroming door tijdig en correct te rapporteren. Door je commerciële feeling kent je werfreserve bovendien een gezonde groei. Door je proactieve werk worden vacatures snel ingevuld, zodat niemand naar een wachtmuziekje moet luisteren.

Jouw profiel

Is er steeds een stemmetje geweest dat je influisterde om
voor de uitzendsector te gaan? Dan is dit de uitgelezen kans! Je hebt al relevante
professionele ervaring opgedaan (als commercieel medewerker, call center, …)?
Wie je ook bent, als ideale m/v voor deze functie volgde je een hogere opleiding
–  minimum op bachelorniveau, of je bent
gelijkwaardig door je ervaring. Targets stuwen je naar ongekende hoogten. Je
laat je zicht niet vertroebelen door onverwachte situaties, maar lost elk
probleem planmatig op. Dat komt goed uit, zeker in combinatie met je zeer goede
tweetaligheid (N/F) en je communicatieve houding. Je bent een stressbestendige,
georganiseerde en commerciële teamspeler die zich niet uit haar/zijn lood laat
slaan. Mobiliteit is essentieel in deze functie, je bent dus bereid je te
verplaatsen bijvoorbeeld naar de sites in Gent en Brussel.

Ons aanbod

Start People is de ‘place to be’ voor proactieve doeners. We verwachten dat je ervoor gaat. En daar krijg je heel wat voor terug. Want Start People kiest voor een partnership op lange termijn. We investeren dan ook volop in je ontwikkeling. Bovendien kom je tal van loopbaankansen tegen – aan jou om ze te grijpen.

Een grijze boel wordt het bij ons nooit: plezier en professionaliteit gaan hand in hand. Zo deel je dezelfde positieve vibe met al even enthousiaste collega’s. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk loonpakket, met als kers op de taart veel extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen. Dat alles in een solide, beursgenoteerd bedrijf met 500 medewerkers.

Voel je je aangesproken?
Dan willen wij van je horen!
Klik meteen op “solliciteer”.
Je kan rekenen op snelle feedback!

Over Start People

Start People zet iedereen in beweging. Door dagelijks meer dan 10.000 uitzendmedewerkers aan het werk te zetten, zorgen we ervoor dat ook werkgevers vooruitgaan. Die drive heeft van ons de nummer 2 in de Belgische uitzendmarkt gemaakt, met meer dan 100 kantoren verspreid in heel het land.

Als Start People-collega sta je dus nooit stil. En dat voelt goed. Je wordt immers voortdurend gestimuleerd om je potentieel ten volle te ontwikkelen. Je staat niet aan de zijlijn, maar werkt actief mee aan steeds betere oplossingen. Door je snelle service zorg je ervoor dat Start People zijn sector steeds voor is. Dat alles in een respectvolle, open en enthousiaste werkomgeving. En reken maar dat we ook onze funfactor niet uit het oog verliezen!