L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.
Ben jij misschien onze nieuwe Solvus-collega!

Teamcoach (m/v) Brussel - Werken bij Solvus

√ Mensgericht
√ Kwaliteitsgericht
√ Process Management

Is deze checklist op jou van toepassing?
Dan ben jij misschien onze nieuwe Solvus-collega!

Teamcoach (m/v) Customer Relation Center 
Brussel

Het Customer Relation Center (CRC) is de communicatiespil voor uitzendkrachten, klanten en het Start People-netwerk. Door onze hoogopgeleide Customers Relation Advisors stelt het CRC haar opdrachtgevers in staat, zich te focussen op hun kerntaken en hun winstgevendheid te vergroten.

Om dit te realiseren, behandelen de Customer Relation Advisors, onder leiding van hun Teamleaders en begeleid door een Teamcoach, dagelijks een diversiteit aan inkomende en uitgaande oproepen. Hun expertise creëert een meerwaarde voor de opdrachtgever. Het CRC is een werkomgeving waar ambitie, inzet en enthousiasme hoog staan aangeschreven, waar een motiverende en collegiale werksfeer heerst. En, last but not least, waar ze de FUN factor nooit uit het oog verliezen.

Als Teamcoach binnen het Customer Relation Center (CRC) draag je bij tot de vorming en coaching van de Customer Relation Advisors (CRA). In deze functie zal je welbepaalde werkprocessen analyseren, rapporteren en concrete voorstellen formuleren tot correctie of verbetering. Daarnaast zal je vooral via individuele coaching en/of training helpen om de bestaande inefficiënties te remediëren of nieuwe zaken aan te leren aan de CRA. Ook assisteer je CRA’s voor de behandeling van moeilijke contacten en indien noodzakelijk neem je die zelf over.

Je competenties situeren zich op onderstaande vlakken:

o Kwaliteitsbeheer:

 • Je kent alle processen van het CRC. Door je continue aanwezigheid op de werkvloer volg je de activiteiten van de CRA van dichtbij op. Je waakt over een correcte toepassing van de processen zodat het beoogde resultaat wordt behaald. Waar nodig ga je via actieve coaching de nodige ondersteuning bieden aan de CRA.
 • Jouw observaties en monitoring geven je een klare kijk op de service die onze CRC-medewerkers neerzetten en stellen je in staat om verbeteracties op te zetten indien nodig.

o Coaching:

 • Je coacht de CRA en helpt ze hun job op een zelfstandige en correcte manier uit te voeren. Je staat in voor de inhoud van de coaching en je past ze aan waar nodig.
 • In overleg met je teamleader bepaal je waar coaching nodig is. Je houdt rekening met de instroom van nieuwe medewerkers, nieuwe opdrachtgevers, product- en proceswijzigingen, enz ….

o Kennismanagement

 • Samen met de Trainer en de Teamleaders verzamel je alle praktische info. Aan de hand van roadbooks, FAQ’s, intranet, enz … zorg je ervoor dat de CRC-medewerkers altijd de juiste info kunnen terugvinden. Op basis van de input die je ontvangt van opdrachtgevers, medewerkers, management, enz … houd je deze info actueel, juist en volledig.

o Rapportering

 • Je rapporteert aan de Teamleader over de vastgelegde KPI’s/SLA’s.
 • Je wordt betrokken bij de MBR’s/evaluaties met de CRA.

 

Jouw profiel

 • Je behaalde een Bachelor diploma aangevuld met een aantal jaren werkervaring als coach. Kennis van de call centerwereld is een pluspunt.
 • Je hebt sterke people vaardigheden en je volgt nauwgezet en gedisciplineerd je team op. Werken met mensen geeft je energie en je haalt je voldoening uit het bijbrengen van kennis.
 • Je bent prestatiegericht, een doorzetter en gaat voor het resultaat.
 • Je bent een vlotte communicator zowel in het Nederlands als in het Frans.
 • Je stressbestendigheid, oplossingsgericht denken en flexibiliteit vervolledigen je profiel.

Ons aanbod

Solvus is de ‘place to be’ voor proactieve doeners.We verwachten dat je ervoor gaat. En daar krijg je heel wat voor terug. Want Solvus kiest voor een partnership op lange termijn. We investeren dan ook volop in je ontwikkeling met continue opleidingen en coachings on the job. Bovendien kom je tal van loopbaankansen tegen – aan jou om ze te grijpen.

Een grijze boel wordt het bij ons nooit: plezier en professionaliteit gaan hand in hand. Zo deel je dezelfde positieve vibe met al even enthousiaste collega’s.

Voel je je aangesproken?
Dan willen wij van je horen!
Klik meteen op “solliciteer”.
Je kan rekenen op snelle feedback!

Over Solvus

Solvus is opgericht eind 2013 door USG People en is actief in de Benelux. Ons bedrijf richt zich op het specifieke marktsegment van HR Business Solutions. De expertise van Solvus spitst zich toe op alle processen die te maken hebben met het aantrekken en ontwikkelen van medewerkers, zowel intern als extern. Onze business unit Talent Acquisition faciliteert elke rekruterings-en selectiebehoefte. Rekruteringsprocessen bij de klant worden volledig of gedeeltelijk overgenomen door ons. Verder is Solvus ook de ideale partner voor flexibele arbeid dankzij onze expertise op het vlak van Outsourcing, Projectsourcing, Loopbaanbegeleiding en Outplacement. In België worden de activiteiten van Solvus gecoördineerd vanuit de hoofdzetel te Antwerpen.