L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.
Ben jij misschien onze nieuwe Solvus-collega!

Quality Manager - Werken bij Solvus

Functie-informatie

√ Resultaatgericht
√ Analytisch
√ Process Management

Is deze checklist op jou van toepassing?
Dan ben jij misschien onze nieuwe Startpeople-collega!

Quality Manager (m/v) Nationaal

Als Quality manager ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen bij de administratieve diensten. Deze functie heeft als doelstelling de loonadministratie van de uitzendkrachten en de daarbij behorende processen te verbeteren en uniformiseren. Voor onze afdelingen bespaar je tegelijkertijd kosten en tijd én breng je de kwaliteit van de geleverde diensten naar een hoger niveau. De klant wint daarenboven aan efficiëntie en productiviteit

Volgende verantwoordelijkheden staan centraal in de functie:

1) Detecteren van verbeter- en veranderingsopportuniteiten
Je rapporteert over de KPI’s en communiceert over resultaten die je bereikt.
Door nauw samen te werken met bepaalde afdelingen (Quality, Business Analyse, Operational Excellence, RAC managers,…) zorg je ervoor dat we op een efficiënte manier zoveel mogelijk processen automatiseren en uniformiseren, dit met als doel om de kwaliteit van de administratie continue te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

2) Beheren van verbetervoorstellen, klachten en best practices
Tijdig registreren, opvolgen en evalueren van verbetervoorstellen en klachten. Bewaken van proces, betrokken partijen identificeren, bij elkaar brengen en beslissing van verantwoordelijke opvolgen.

3) Beheren van flows, instructies mbt onze administratieve diensten
In samenwerking met Qualitymanager Start People ervoor zorgen dat de flows en instructies m.b.t. administratieve diensten up te date zijn en beschikbaar op intranet. Alert zijn voor nood aan instructies en voor wildgroei van informatie en formulieren.

4) Samenwerking en Rapportering Quality Manager Start People
Maandelijkse meetings organiseren met QM SP om verbetervoorstellen en klachten RAC te bespreken

5) Proces en Projectmanagement
Begeleiden van lopende projecten en processen bijsturen waar nodig, monitoren van resultaten. 
Collega’s bewust maken van noodzakelijke veranderingen en bijdragen tot begrip voor redenen tot verandering.

Voorwaarden

Kun jij aan onze afdelingen een service van formaat bieden?

Dan heb je vast je bewezen expertise in procesanalyse en procesoptimalisatie.

Verder behaalde je minstens een bachelorsdiploma. Je communiceert op een professionele manier in beide landstalen (Nederlands en Frans).

Geen half werk of verrassingen voor jou: je zet je energie in op resultaten en pakt de dingen planmatig aan. Je gelooft sterk in continu verbeteren en bent in staat deze principes uit te dragen. Je bent communicatief vaardig, hebt overtuigingskracht en bent een echte teamspeler. Je beschikt over organisatietalent en pakt te zaken projectmatig aan. Gaat op respectvolle manier om met collega’s, toont empathie, kent sterktes en zwaktes van anderen, draagt bij tot goede werksfeer. Communiceert openlijk, assertief en constructief, gaat voor consensus. Werkt samen met anderen aan één gezamenlijk resultaat of aan oplossen van problemen-ook wanneer niet direct eigen belang zijn-gebruik makend van de verschillende visies en kwaliteiten van anderen.

Aanbod

Start People is de ‘place to be’ voor proactieve doeners. We verwachten dat je ervoor gaat. En daar krijg je heel wat voor terug. Want Start People kiest voor een partnership op lange termijn. We investeren dan ook volop in je ontwikkeling. Bovendien kom je tal van loopbaankansen tegen – aan jou om ze te grijpen.

Een grijze boel wordt het bij ons nooit: plezier en professionaliteit gaan hand in hand. Zo deel je dezelfde positieve vibe met al even enthousiaste collega’s. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk loonpakket, met als kers op de taart veel extralegale voordelen die je aangenaam zullen verrassen. Dat alles in een solide, beursgenoteerd bedrijf met 500 medewerkers.

Voel je je aangesproken?
Dan willen wij van je horen!
Klik meteen op “solliciteren”.
Je kan rekenen op snelle feedback!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Start People zet iedereen in beweging. Door dagelijks meer dan 10.000 uitzendmedewerkers aan het werk te zetten, zorgen we ervoor dat ook werkgevers vooruitgaan. Die drive heeft van ons de nummer 2 in de Belgische uitzendmarkt gemaakt, met meer dan 100 kantoren verspreid in heel het land.

Als Start People-collega sta je dus nooit stil. En dat voelt goed. Je wordt immers voortdurend gestimuleerd om je potentieel ten volle te ontwikkelen. Je staat niet aan de zijlijn, maar werkt actief mee aan steeds betere oplossingen. Door je snelle service zorg je ervoor dat Start People zijn sector steeds voor is. Dat alles in een respectvolle, open en enthousiaste werkomgeving. En reken maar dat we ook onze funfactor niet uit het oog verliezen!