L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Beenhouwer supermarkt Hasselt - Delhaize

Limburg
Ben je gepassioneerd door het beroep van beenhouwer?

Is klantentevredenheid een prioriteit voor jou?

Wil je met kwaliteitsproducten werken in een aangename en dynamische omgeving?

Heb je ambitie en verantwoordelijkheidszin?

Dan ben je bij ons op je plaats, hier krijg je de kans om je beroep uit te oefenen volgens de traditie en in je eigen streek.


Je verantwoordelijkheden


Om onze klanten zoveel mogelijk versheid en kwaliteit te bieden, beschikt elke supermarkt over een eigen atelier waar de beenhouwers met uitzonderlijk vlees werken, van hoofdzakelijk Belgische oorsprong.

Het edele gedeelte van het vak is helemaal voor jou: fijne versnijding, bereiding van specialiteiten, presentatie, maar ook (en vooral) adviseren van klanten!

Een dat is niet alles: er ligt een mooie carrière voor je open. Er zullen je reële doorgroeikansen worden voorgesteld, ofwel in de supermarkten als bijvoorbeeld chef-beenhouwer, ofwel in andere departementen als aankoper, product expert,...

Je profiel

- Je hebt een beenhouwerij-opleiding gehad - Je houdt ervan je doelstellingen te behalen. - Je houdt van teamwerk en bent een drijvende kracht. - Je bent leergierig en gaat proactief op zoek naar manieren om je competenties te ontwikkelen. - Je bent flexibel en bereid om op zaterdag te werken. Ons aanbod Een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen, reële doorgroeimogelijkheden, toffe collega's en een aangename werksfeer. Bij Delhaize vind je niet enkel de uitdaging, maar ook de fun.
Aanbod:

Ons aanbod

Een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen, reële doorgroeimogelijkheden, toffe collega’s en een aangename werksfeer. Bij Delhaize vind je niet enkel de uitdaging, maar ook de fun.