L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Account Manager B2B - Orange Business Partner

België

Functiebeschrijving

U bent verantwoordelijk voor de verkoop van Business-producten en -diensten (mobiele en vaste telefoonoplossingen en internet) van Orange aan KMO’s in uw regio. U doet zowel aan prospectie als aan het beheren van een portefeuille van bestaande klanten.

Profiel

-De verkoop kent voor u geen geheimen. Het behalen van resultaten is een uitdaging. Om deze resultaten te bereiken neemt u de nodige initiatieven. Bij voorkeur heeft u al een eerste succesvolle commerciële ervaring opgedaan in een B2B-omgeving. In telecom, ICT of andere sectoren.

-U bent klantgericht en hebt een professionele kennis van de noden en behoeften van een business-klant. U bent geïnteresseerd en in staat om (ICT-)oplossingen voor te stellen die het telecomaanbod aanvullen. Binnen een snel veranderende en steeds evoluerende sector als telecom, gaat u zowel nieuwe relaties met klanten aan en volgt u ook de bestaande klanten op.

-U bent leergierig om de businessoplossingen van Orange te leren kennen en u bent bereid om de training ‘Orange Sales Academy’ te volgen en met succes te voltooien.

-U hecht belang aan de volgende Orange-waarden: eerlijkheid, integriteit, transparantie, professionalisme, respect voor mensen en gemaakte beloftes, en doorzettingsvermogen.

-Voor de regio Brussel is tweetaligheid (Frans en Nederlands) een belangrijke troef.

Opportuniteit

De Accountmanager B2B rapporteert aan de Sales Manager van de respectievelijke partner van Orange België. De klant biedt de geselecteerde kandidaat een aantrekkelijk salaris, een aantal extralegale voordelen evenals verscheidene trainingen en opleidingen.