L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Filiaalverantwoordelijke - Vatana

Beringen - Regio Limburg

Filiaalverantwoordelijke  Vatana

Als filiaalmanager van 3 vestigingen heb jij de verantwoordelijkheid voor de winkels in Paal, Genk Overpelt en ben je de belangrijkste schakel in het succes van de winkel. Samen met je assistent filiaalmanager of eerste verkoopmedewerk(st)er zorg je voor de dagelijkse gang van zaken en het team van medewerkers dat al dan niet rechtstreeks onder jouw leiding valt. Je kunt rekenen op  afwisselende werkzaamheden in een familiaal bedrijf waarin iedereen kansen krijgt.

Profiel

Je bent een integer persoon met de juiste waarden, een geboren people manager die de drijvende kracht is achter het verkoop team. Iemand die hands-on is, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel draagt en zo bijdraagt tot een continue groei van Vatana. Je hebt een verzorgd voorkomen, je bent flexibel naar weekendwerk toe en hebt een sterk analytisch denkvermogen. Je bent in staat om juiste beslissingen te nemen zodat de verschillende werkprocessen op elkaar afgestemd worden.

Vereiste studies

Minimum bachelor denkniveau

Werkervaring

Minstens 7 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, binnen de retailsector

Aanbod

Een vast contract binnen een warm familiebedrijf, ontstaan in 1973 en een gevestigde waarde binnen Limburg.

Bedrijfsprofiel

Vatana is een echt familiebedrijf waarin de mensen centraal staan, waar integriteit openheid en eerlijkheid aan de basis liggen. Vatana staat voor een open cultuur en waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei.