L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.
Regional Sales Manager - Regio Vlaanderen

Location: Oost- en West Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant 

 

 

Regional Sales Manager Commercial

 

 

Context

 

Unilever Food Solutions is de afdeling binnen Unilever Belgium gespecialiseerd in het verkopen en ondersteunen van convenience ingrediënten/producten en het bieden van service voor de professionele chefs: ‘We free Chefs to Love what they do’.

 

Wij zijn actief in verschillende markten binnen de Foodservice zoals Social: bedrijfskantines, rusthuizen, ziekenhuizen als in Commercial: hotels, restaurants, slagers, traiteurs, broodjeszaken. Ons team van 90 medewerkers realiseert een omzet van € 100mio op de Belgische en Luxemburgse foodservice markt. De merken die wij in portefeuille hebben zijn o.a. KNORR, HELLMANN’s, SOLO, LIPTON, BECEL enz. Wij bekleden een marktleiderspositie in de meeste markten waarop wij actief zijn.

 

 

Functie

 

Om onze positie te behouden en onze ambities waar te maken, zijn we nu op zoek naar een enthousiaste tweetalige, ‘Regional Sales Manager’ (v/m) voor de sector Oost-en West Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant. 

 

Je moet een team van 8 sector managers leiden en coachen die op hun beurt onze eindklanten bezoeken = restaurants & brasserieën, hotels, traiteurs, slagers en broodjeszaken. Als Regional Manager rapporteer je aan de Sales Leader BeLux.     

 

 

Je uitdaging

 

Je verantwoordelijkheden bestaan erin de kwantitatieve en kwalitatieve objectieven te behalen langs je team; je motiveert en inspireert je mensen en je houdt de dagelijkse leiding over hen.

Langs dagelijkse fieldcoachings en begeleidingen ontwikkel je hen op Selling- en Chefmanship Skills.

In overleg met je 2 collega’s RSM’s en je Sales Leader organiseer je de nodige trainingen en meetings waarin je de gemaakte afspraken en plannen laat landen. Je zal tevens je team bijstaan en waar nodig aansturen op beurzen en open deurdagen.    

 

 

Wie zoeken we?

 

Unilever Food Solutions is op zoek naar dynamische medewerkers. U moet een regio met een brede portefeuille klanten kunnen beheren en dankzij de juiste groeidoelstellingen resultaten behalen langs een team van 8 personen. 

Een goede basiskennis informatica, een coaching ervaring, een vlot taalgebruik, de nodige portie zelfvertrouwen en een gedrevenheid om veel te leren/te kennen zijn de minimale voorwaarden om deze uitdaging te realiseren. 

 

 

Uw profiel

 •  Je bent vlot tweetalig ( Frans-Nederlands) en heeft een goede kennis van het Engels
 • Structuur en analyse is een van uw sterke punten waarin je durft ondernemen
 • Je hebt een grote portie empathie en mensenkennis om mensen te versterken, te laten ontwikkelen = laten groeien
 • Je hebt voldoende doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen om resultaten te behalen
 • Je beschikt over sterke leiderscompetenties 
 • Je hebt een grote affiniteit en kennis van de Foodservice markt en kan dit overbrengen naar het team
 • Je kan als geen ander de noden van de klanten begrijpen en meedenken met de klant in oplossingen, dit als aanvulling van je eigen mensen
 • Je hebt zelf ervaring in de verkoop en onderhandeling, bij voorkeur in een B2B omgeving 
 • Je hebt voldoende IT-kennis in Microsoft Office (Outlook, Excel, Word, Power Point) en kan dit ook overbrengen op anderen
 • U hebt bij voorkeur een bachelor opleiding of een gelijkwaardige achtergrond door ervaring

 

Aanbieding

 

 • Een aantrekkelijke verloning in lijn met uw profiel
 • Een contract voor onbepaalde duur met een aantal extralegale voordelen

We bieden u ook een dynamische werkomgeving waarin we als collega’s samenwerken met de nodige energie, creativiteit en de passie om de scherpe resultaten te behalen.

Verder besteden wij veel aandacht in persoonlijke ontwikkeling langs opleidingen op nationaal en internationaal niveau. 

 

 

Hoe solliciteren?

 

Om in aanmerking te komen voor deze vacature, vragen wij je om online via de Unilever Jobs site te solliciteren (https://unilever.taleo.net/careersection/external/jobdetail.ftl?job=16000HA7). We nemen zo spoedig mogelijk contact op over de status van je sollicitatie. 

 

Voor meer informatie, contacteer Fee Hompes (fee.hompes@unileverhrservices.com).