L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.
logo Hays

Account Manager B2B

Brussels


• Ervaring als accountmanager B2B
• Sterke kennis Nederlands en Frans
• Regio Brussel/ Vlaams-Brabant


Onze klant is internationaal gekend als producent en dienstverlener op het vlak van toilethygiëne en is momenteel via HAYS Sales op zoek naar accountmanager B2B voor de regio Brussel /Vlaams- Brabant.

Als accountmanager sta je in voor de directe verkoop van producten rond toilethygiëne aan bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in jouw regio. Dit omvat voor het grootste deel klantenacquisitie en een kleiner gedeelte accountmanagement waarbij de klant zijn ‘total service’ aanpak centraal staat. Je bent zelf verantwoordelijk voor het zoeken naar leads, het gehele adviestraject en de aftersales. Je rapporteert direct aan de sales manager.

De ideale kandidaat beschikt over minimum een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt over een sterke drive, bent ondernemend en hebt een goed commercieel inzicht. Je bent een hunter die op een gestructureerde wijze de markt bewerkt en kan onderhandelen op verschillende niveaus. Ten slotte beheers je zowel het Nederlands als het Frans zeer goed aangezien je zowel in Brussel als Vlaams-Brabant werkt.

Onze klant biedt een uitdagende functie met talrijke contacten en een grote variatie in klantendoelgroepen. Je komt terecht bij een internationale speler met een uitgesproken groeistrategie in België. Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een interessant bonussysteem alsook andere voordelen.

Interesse in deze functie van accountmanager B2B? Solliciteer online of contacteer Fanny Cools van Hays Sales Brussel op volgend nummer: 02/541 16 50.