L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Analist projectleider - Roularta

Roeselare

Help jij binnenkort mee met het uitbouwen van functionele analyses bij Roularta Media Group? Ontwikkel je talent bij een van de marktleiders in communicatie en bouw mee aan de toekomst van onze media!

Onze IT-afdeling te Roeselare is op zoek naar een senior IT talent! Als analist projectleider vorm je de brug tussen de business en het technische team door het vertalen van business vereisten naar functionele analyses. Als eerste aanspreekpunt ben je vertrouwd met de business. Je luistert naar de gebruikers en brengt problemen in kaart. Jouw out-of-the box denken laat je toe om steeds de meest gepaste oplossingen aan te reiken. Daarnaast zorg je voor functionele testen van de applicaties aan de hand van testscenario’s. Kennisoverdracht van de applicaties binnen het team via opleiding en coaching behoren tot jouw takenpakket.

Aanbod
Je komt terecht in een enthousiaste equipe van 13 werknemers (analist-projectleiders en programmeurs) en rapporteert hierbij rechtstreeks aan de projectmanager. Daarnaast bieden we jou een aantrekkelijk salarispakket in verhouding tot competentie en ervaring.

Profiel

  • Je genoot een masteropleiding informatica of gelijkwaardige ervaring in analysetechnieken en projectleiding.
  • Ervaring in het opstellen van functionele analyses en kennis van softwarepakketten: Windows 7, Microsoft Office, Outlook en Internet Explorer is een must.
  • Ervaring in een Oracle omgeving een plus.      
  • Teamwork met de business unit is een dagdagelijks gegevens bij coördinatie van projecten en nieuwe toepassingen. Als aanspreekpunt ben je communicatief en service-gericht.