L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.
image
Diageo
1731 Zellik

Customer Marketing Reserve stage

Ciroc – Ketel One – Bulleit – Tanqueray Ten - Johnnie Walker Blue Label

 
We zijn op zoek naar jou in het bereiken van onze geweldige prestaties ambitie! Wil jij een stage lopen bij een multinational in de FMCG en de wereld leider in spirits met een geweldige merkenportefeuille? Wij bieden een uitdagende stage waarin je Customer Marketing ervaring kunt op doen.

Diageo
Onze merkenportfolio bestaat uit meer dan 200 merken met o.a. Smirnoff en Johnnie Walker, Guinness, Baileys, J&B, Captain Morgan, Tanqueray in portfolio en veel meer.
 
Diageo is wereldleider op het gebied van spirits en opereert in meer dan 180 markten met meer dan 28.000 getalenteerde medewerkers over de hele wereld. Ons grote aanbod van merken en geografische verspreiding betekent dat mensen met onze producten bij elke gelegenheid vieren kunnen ongeacht waar zij zich in de wereld bevinden. Dit is de reden waarom 'celebrating life every day, everywhere' de kern is van wat we doen. Diageo is beursgenoteerd in Londen (DGE) en New York (DEO). Voor meer informatie over Diageo, kijk dan ook op www.diageo.com, Facebook en volg ons op LinkedIn. Kijk ook op YouTube naar onze recente campagnes:


Gentleman’s Wager II: https://www.youtube.com/watch?v=kzME9i03PpI

Customer Marketing Reserve:
Customer Marketing Reserve luxe portfolio; Ketel One Vodka, Bulleit Bourbon, Tanqueray Ten Gin, Johnnie Walker Blue Label Whisky. Het team zorgt voor de merkactivatie door het creëren en commerciële plannen voor aantrekkelijke activaties in de horeca, events en retail en door deze briljant uit te voeren. Zij zijn de drijvende kracht achter de activiteiten voor de merken waarmee zij marktaandeel en omzet weten te realiseren.
 
Stage bij Diageo Reserve
Als stagiaire ben je onderdeel van het Customer Marketing Team ‘Diageo Reserve’ en rapporteer je aan de Customer Marketing Manager. Je draait volledig mee met het team en hebt de mogelijkheid om zelfstandig aan projecten te werken. Denk hierbij aan commerciële marketing activiteiten zoals de activities in de markt van voorbereiding tot executie. Je gaat mee naar events/klanten, analyseert het effect van de activaties en zorgt voor een perfectie communicatie richting onze klanten (horeca en retail) en consumenten.
 
Werkzaamheden:
Retail gerelateerde werkzaamheden:
 

  • World Class - High-end retail experiences uitrollen en evalueren zoals het analyseren van activaties of deze succesvol zijn geweest.
  • Rotatie verhogende promoties voor in een slijterij en sampling acties in horeca.
  • KPI setting, monitoren en evalueren van wat we je hebt gedaan.

 
Horeca gerelateerd voor de high end cocktail bars en hotels
 

 
 
 
 
Functie eisen:
 

  • Je bent een Master of WO Bachelor 3;
  • Je bent analytisch en cijfermatig goed onderlegd;
  • Je hebt een interesse in de FMCG industrie;
  • Je hebt een sterk commercieel inzicht en bent creatief;
  • Vloeiend in woord en schrift in Nederlands en Engels.

 
Wat bieden wij
We bieden een interessante en leerzame stage in een internationale omgeving waar jij je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je gaat zelfstandig werken op verschillende projecten. Hierbij kun je uiteraard rekenen op een goede begeleiding van je manager en collega’s. Daarnaast krijg je product-allowance om onze mooie merken uit te proberen, volledige reiskostenvergoeding en een marktconforme stagevergoeding.
 
 

Duur en startdatum

Het betreft om een fulltime meewerkstage gedurende een periode van 5 tot 6 maanden waarbij je ruimte hebt om 1 dag te werken aan scriptie/opdracht. Startdatum februari 2017
 
 
Who we are: https://www.youtube.com/watch?v=SqYtfykifnU