L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Service Manager - Ordina

Mechelen

Wie is Ordina?

Ordina is de grootste ICT service & solution provider van de Benelux. Ordina gelooft in een digitale wereld die mens, bedrijven en maatschappij vooruit helpt.
De toepassing van ICT speelt een essentiële rol bij het oplossen van maatschappelijke en bedrijfsmatige vraagstukken. Zo kan technologie helpen een doorbraak te creëren in het efficiënter maken van de overheid, het betaalbaar houden van de zorg en het garanderen van veilige internettransacties.
Als bedenkers, bouwers en beheerders van de digitale wereld hebben wij de expertise om organisaties wendbaarder te maken door bedrijfsprocessen en ICT duurzaam te verbeteren.
Ordina is bij uitstek een mensenbedrijf en behoort tot de top ICT-werkgevers.
De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door het niveau van onze professionals. Daarom besteden we veel aandacht aan ons personeelsbeleid en zetten we permanent in op de groei en ontwikkeling van medewerkers.
Met ruim 2.900 werknemers is Ordina de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux. We zijn actief in de financiële dienstverlening, industrie, zorg en overheid.
Dat vraagt om mensen die net zo betrokken en ondernemend zijn als wijzelf. Mensen die verder kijken dan de techniek.

 

Wat houdt de rol in?

Als service manager ben je verantwoordelijk voor:

-        De definiëring, bewaking & management van de strategische en operationele afspraken tussen de Ordina dienstenorganisatie en de interne of externe klanten.

-        Je geeft vorm aan het contract en de SLA (Service Level Agreement) met bijhorende transfers, transformaties en verbeteringen.

-       Gedurende de transitie bewaak en bestuur je de activiteiten die noodzakelijk zijn voor de juiste, volledige en tijdige overdracht naar resultaatsverantwoordelijkhedi van de diensten vanuit de klanten organisatie naar de Ordina dienstenorganisatie.

-        Je zorgt voor de oplevering van resultaten gedurende de uitvoering van diensten in lijn met de verwachtte standaarden, kwaliteit, verbeteringen, innovaties, vernieuwingen en transformatie binnen de financiële afspraken van het service contract.

Wie zoeken we?

-        Minstens vijf jaar ervaring als service manager in gelijkaardige omgeving

-        Ervaring in het opstellen, onderhandelen en besturen van het contract, de SLA’s en contractuitbreidingen

-        Ervaring in het opstellen en bijsturen van het Transitie Initiatie Document (TID) voor de service transitie

-        Ervaring in het inrichten van de service governance en het bewaken van de governance afspraken. Daarbij ook het organiseren en voeren vna het servicd overleg confrom de governance afspraken (operationeel, tactisch en strategisch).

-        Ervaring in het ontwikkelen en implementeren van Continuous Service Improvement plannen, alsook opostellen en onderhandelen van de daaruit voortvloeiende contract uitbreidingen.

-        Ervaring in rapportage & financiPele administratie

-        Bachelor/Master niveau of gelijkwaardig door ervaring

-        Je kan leidinggeven, plannen en oganiseren,... Daarnaast ook stresssbestendig met goede analytische skills en uitstekende mondelinge communicatie.

Wat biedt Ordina?

Een open no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor persoonlijk initiatief.
Een hoogtechnologische omgeving met de focus op kennis en innovatie.
Reële doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om je eigen carrièrepad uit te stippelen adhv een ‘Human Talent Management’ programma.
Een groot aantal workshops, trainingen en opleidingen, in samenwerking met Ordina Academy
Team- en sociale bedrijfsevents, georganiseerd op regelmatige basis.

Tenslotte biedt Ordina een competitief salaris inclusief extralegale voordelen (bedrijfswagen, hospitalisatieverzekering, enz...).