L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.
banner

Oracle Developer - Smals

Brussel

Als Oracle Developer werk je mee aan de ontwikkeling van nieuwe (aspecten in) technologieën aan de hand van zowel functionele als technische specificaties. Ook het testen hiervan neem je voor je rekening.

Verder sta je in voor het preventief en correctief onderhouden van de ICT-systemen die in productie gebracht zijn. Je volgt bijgevolg upgrades op en voert deze uit indien nodig. Je voert aanpassingen door en speelt in op vraagstukken van gebruikers.

Tevens sta je in voor het opstellen van technische documentatie met betrekking tot ontwikkelingen en verbeteringen aan systemen. Je stelt eveneens gebruikershandleidingen op voor nieuwe en/of gewijzigde systemen, applicaties en programmaties.

Tot slot sta je mee in voor het ontwikkelen en geven van training aan (eind)gebruikers.

Profiel

Je behaalde een bachelor in de informatica en je hebt een uitgesproken interesse voor een Oracle-based ontwikkelomgeving.

Je bent vertrouwd met volgende technologieën: Oracle Developer Suite 11g, PL/SQL, SQL, XML en Webservices.

Kennis van HTML5, JS, Adobe LiveCycle en Sharepoint, AngularJS vormt een pluspunt.

Je bent op zoek naar een functie die afwisseling en uitdaging met zich meebrengt en je houdt ervan in team te werken.

Je weet je verantwoordelijkheid binnen een project op te nemen en werkt graag in teamverband.

Je bent resultaatgericht, je hebt zin voor initiatief en je pakt je taken aan met de nodige efficiëntie.

Tot slot ben je leergierig ingesteld en haal je energie uit het bijhouden van evoluties op de markt.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.