E-commerce Marketing Manager - Target Recruitment

West Flanders
2018-06-11
2018-08-21

Unieke uitdaging als E-commerce Marketing Manager in West-Vlaanderen met bedrijfswagen!

Bedrijf:

Dit bedrijf is een zeer innovatieve speler in groothandel in voedsel voor huisdieren. Het hoofdkantoor is gelegen in West-Vlaanderen en telt zo'n 10 medewerkers. Deze KMO heeft internationale ambities en is reeds actief in Europa met zijn 3 verschillende kantoren. Samen hebben ze één groot doel en dat is enerzijds werken aan kwaliteit voor hun product en anderzijds trachten ze hun klanten de beste service te bieden.

Omwille van hun constante groei zijn ze momenteel op zoek naar een E-commerce Marketing Manager om hun E-commerce activiteiten te beheren.

Takenpakket:

Je zal verantwoordelijk zijn om hun E-commerce afdeling uit te bouwen, dit van A-Z. Het is belangrijk dat je het imago naar een next level kan tillen en je de verkoop kan optimaliseren via verschillende online platforms. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van enkele teams. Onder andere het marketingteam en het team van externe web- en software ontwikkeling. Dit op operationeel niveau alsook job inhoudelijk. Het is je taak om hun E-commerce activiteiten te plannen, te implementeren en te optimaliseren.

Als E-commerce Manager ben je in staat om een strategie uit te bedenken, uit te werken en je team te kunnen aansturen om deze te kunnen uitvoeren in de realiteit.

Profiel:

* Je hebt minimum 4 jaar ervaring in de wereld van E-commerce.
* Je kan goed werken met Google Analytics en MS Office.
* Je hebt oog voor detail en je hebt een sterk gevoel voor analyses en het interpreteren van data.
* Je hebt een goede kennis van digitale marketing channels.
* Je bent een echte "problem-solver" met een "can do" attitude.
* Time-management is voor jou een koud kunstje.
* Je hebt een goede dosis social skills en je bent een echte teamspeler.
* Je hebt een goede kennis Nederlands, Engels en Frans.

Aanbod:

Je komt terecht binnen een sterk groeiende firma waarbij rekening wordt gehouden met jouw noden en verlangens. Naast jouw marktconform loon zijn er nog een tal aan extralegale voordelen op maat van jouw ervaring. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en begeleiding waardoor je een mooie carrière kan maken.

Ben je getriggerd en heb je graag meer informatie omtrent deze vacature? Stuur dan als de bliksem je CV naar melissa@targetrecruitment.eu en bel naar 02/789.20.82.
Bekijk onze website www.targetrecruitment.eu voor meer IT vacatures.