C++ developer - MECHELEN - DKV - Bonus - Target Recruitment

Antwerp
2018-06-11
2018-08-22

C++ DEVELOPER - MECHELEN - DKV GEHELE GEZIN - BONUS

Bedrijf:

Dit bedrijf is een grote speler binnen zijn niche en ze zijn gelegen te Mechelen. Momenteel telt dit bedrijf een kleine 100 werknemers maar zijn ze volop aan het groeien. Ze staan garant voor kwalitatieve producten en werken dan ook op een evidence-based methode. De producten die ze leveren worden met trots ontwikkeld door hun werknemers en hebben een significante bijdrage aan de maatschappij.

Om hun groei te behouden zijn ze op zoek naar verschillende C++ developers die met dezelfde trots kwalitatieve producten wensen af te leveren.

Jobomschrijving:
Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling in C++. In teams van 3-4 developers werk je aan verschillende projecten gedurende een periode van 3-4 maand. Je staat in nauw contact met de functioneel analisten die de tussenpersoon vormen tussen jou en de klant.
Het zal gaan van:

* Het onderhoud van bestaande applicaties.
* Mogelijke aanpassingen/toevoegingen van bepaalde features.
* De ontwikkeling van nieuwe applicaties van A tot Z die gebruikt gaan worden in het veld door jouw klanten.

Dagelijks vindt er een stand-up meeting (SCRUM) plaats zodat iedereen binnen het team op dezelfde golflengte zit.

Profiel:

* Je hebt kennis van C++ in een OOP en Agile omgeving.
* Ervaring binnen de ontwikkeling van 3D applicaties is een plus.
* Je wil enkel kwalitatief werk afleren.
* Je kan feedback geven en deze ook aanvaarden van je teamleden (en hier ook actief mee aan de slag gaan).

Aanbod:

Een zeer gevarieerde functie binnen een bedrijf dat getypeerd wordt door passie en focus. Verder bieden zij ook een uitstekende work-life balance.

Ze bieden jou een zeer mooi loonpakket aangevuld met extralegale voordelen zoals o.a.: groepsverzekering, DKV voor het gehele gezin, 50€ terugbetaling voor zowel internet als GSM, maaltijdcheques, 6 ADV dagen, flexibele uren en na een inloop periode een iPad en bonussysteem. Verder zijn ze ook heel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan nu jouw CV naar ben@targetrecruitment.eu en bel 02/533.22.70 voor meer informatie!

Kijk op onze website www.targetrecruitment.eu voor meer IT vacatures.