Support Engineer - regio Mechelen - Robert Half Technology

Antwerp
2018-06-08
2019-03-23

Robert Half Technology is momenteel op zoek naar een (m/v) IT Support Consultant voor een toonaangevende Belgische speler.

Onze klant is gevestigd in Mechelen en een wereldspeler binnen zijn branche. Iedere dag staat er een team van zo'n 500 gepassioneerde collega's klaar. Kenmerkend voor al deze collega's en voor de aanpak die typisch is voor onze klant, is een echte challengerspirit, ondernemend, creatief en edgy, met een gezonde dosis humor en fun!

Als Support Consultant zorg je, in samenwerking met de System Engineers, voor het dagelijkse beheer van de IT systemen. Je rapporteert aan de IT Operations Manager. Je werkplek situeert zich in de kantoren te Mechelen.

Jouw taken zien er als volgt uit:

* Je hebt een second line verantwoordelijkheidb.t. het oplossen van calls ontvangen via de Service desk;
* Je bent verantwoordelijk voor de hele lifecycle van onze IT werkplekken; van het installeren tot het vervangen van de apparatuur;
* Je ontwikkelt, verbetert en werkt volgens gestandaardiseerde documentatie, richtlijnen en procedures en stuurt de Service Desk aan om hetzelfde te doen;
* Je onderhoud de relaties met verschillende interne en externe support partners zodat onze gebruikers de beste service ontvangen;
* Je volgt de back-ups van alle centrale computersystemen op en draagt zo bij tot een adequate gegevensbeveiliging;
* Je bent verantwoordelijk voor het administratief beheer van de IT assets;
* Je ondersteunt en speelt een rol in diverse projecten en bent actief betrokken bij het beveiligen van onze IT assets.

Het profiel dat men zoekt:

* Je behaalde idealiter een bachelor met kennis van IT systemen;
* Je hebt minimum 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie;
* Windows besturingssystemen, office en SCCM zijn voor jouw vanzelfsprekend;
* Je kan po-actief en autonoom werken;
* Je bent klantgericht, accuraat en nauwgezet;
* Organiseren en resultaatgericht werken, zijn enkele van jouw kwaliteiten;
* Je bent Nederlandstalig en je spreekt en schrijft goed Frans en Engels.

Als werknemer kan je rekenen op heel wat kansen en voordelen. We hebben het dan niet alleen over het competitieve loonpakket, of allerhande voordelen zoals glijdende uren. Ook je ontwikkeling wordt actief gestimuleerd aan de hand van regelmatige evaluaties en coaching.

Bovendien combineer je een 100% lokaal product met de kansen die een internationale groep biedt. Neem je graag initiatief? Mooi zo: als challenger moedigt men creativiteit en out-of-the-box denken aan. Daarnaast proef je hier elke dag een persoonlijke sfeer. Dat alles bij een bedrijf dat niet alleen oog heeft voor Product, maar ook voor People en Planet.

Ben je geïnteresseerd in deze functie of had je graag meer informatie gewenst? Solliciteer vandaag nog en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert :

https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring