L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Geen ervaring? Geen probleem! Volop mogelijkheden in sales en vertegenwoordiging! - Appco

Antwerpen

Appco Group België is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in sales en marketing met verschillende kantoren in heel België.  Vanwege de groeiende vraag van onze partners zijn we voor onze locatie in Antwerpen per onmiddellijk op zoek naar enthousiaste en energieke vertegenwoordigers met een goede customer service!

 

ABG werkt samen met nationale en internationale bedrijven die hun klantenbestand willen zien groeien en hun naamsbekendheid zoeken te verhogen. We benaderen verschillende klanten op verschillende manieren, maar onze persoonlijke insteek maakt het verschil!

 

Voor die kandidaten met een gezonde dosis ambitie zijn er zeker doorgroeimogelijkheden. Training en coaching is beschikbaar om je verder te helpen in je vooruitgang.

Weinig of geen relevante werkervaring vormt niet meteen een struikelblok, we zijn vooral op zoek naar enthousiaste kandidaten met een goede werkethiek en de bereidheid om te leren die graag in een dynamische sfeer werken.

Wij bieden een kans om een internationale organisatie mee verder te helpen uitbreiden, interessante commissies en bonussen, nationale en internationale reismogelijkheden, intensieve commerciële training en ondersteuning.

 

Enthousiast geworden? Verstuur je CV en motivatiebrief naar Aurelie Claessens op antwerp@appcogroup.be. Voor meer informatie kan je ook bellen naar 03/80.80.525. Tot snel!