L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.
Hiring Bershka

Hoofdkassier - Bershka - Meir, Antwerpen

Jobomschrijving

Als hoofdkassier ben je de eindschakel in het verkoopsproces. Je bedient de klanten op een accurate manier met een positieve uitstraling. Je bent verantwoordelijk voor alle kassahandelingen en traint nieuwe werknemers aan de kassa. Je bent op de hoogte van alle mogelijke kassaverrichtingen en voert deze steeds correct uit waarbij je steeds de klant centraal stelt. Je bent verantwoordelijk voor het hele kassagebeuren waarbij je in directe verbinding staat met de shop manager.

Profiel

Je bent precies en ordelijk. Dankzij je positivisme sta je onze klanten steeds vriendelijk te woord en handel je de kassaverrichtingen op een professionele manier uit. Door je stressbestendigheid maak je niet snel fouten in drukke situaties en weet je hoe je prioriteiten moet stellen. Jouw gevoel voor organisatie maakt dat de kassaomgeving steeds ordelijk is.

Vereiste studies:

Geen specifieke studievereisten

Werkervaring:

Je hebt minstens 1 jaar ervaring in de verkoop.

Wij bieden:

Een vast, voltijds contract van onbepaalde duur binnen de grootste fashion retailer ter wereld.

Bedrijfsprofiel

Bershka is in 1998 ontstaan als een nieuw merk van de Inditex Groep, met een nieuw commercieel format dat aan de eisen voldoet van een jonge, geïnteresseerde doelgroep die op de hoogte is van de nieuwste trends. Bershka is hét adres gebleken voor de mode gericht op deze steeds meer eisende doelgroep en heeft in slechts twee jaar maar liefst 100 vestigingen bereikt en zo de positie van het merk verstevigd. Na 13 jaar heeft de keten meer dan 750 winkels in 54 landen.

Bedrijfscultuur

Bershka beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving.