L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Hoe de volgende 21 dagen je leven kunnen veranderen, sales en marketing consultants - Appco

Antwerp

Appco Group België vertraagt niet tijdens de zomer, en is volop aan het uitbreiden. AGB is internationaal marktleider in direct sales en marketing en heeft sinds 2013 ook een vestiging in hartje Antwerpen. Om onze huidige groei te ondersteunen zijn we op zoek naar 7 nieuwe sales en marketing consultants.

Ben je iemand die vrijheid nodig heeft tijdens het werken? Is goed geld verdienen voor jou logisch wanneer je hard werkt? Zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling voor jou noodzakelijk in een nieuwe uitdaging? En vooral, ben jij iemand die houdt van plezier maken en de beste resultaten haalt in een dynamische omgeving? Lees dan even verder…

Meer dan 90% van alle huidige sales en marketing consultants in de recordbrekende locatie in Antwerpen hadden hiervoor geen commerciële ervaring. Ideale kandidaten kunnen ervaring hebben in: toerisme, horeca, retail, sales, marketing, sociale sector, customer service, communicatie, events, en talen. Heb je een andere achtergrond maar word je even goed enthousiast dan willen we ook graag van je horen!

De Cycle of Development is een professioneel online sales en marketing coaching programma dat nieuwe sales en marketing consultants zonder en met ervaring de kans geeft om de kwaliteiten te ontwikkelen die nodig zijn om succesvol te worden in deze industrie.

Voordelen:

  • Vrijheid
  • Flexibiliteit
  • Uitstekende commissies en bonussen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Professionele ontwikkeling
  • Plezier, link rechts en in het midden

 

Laat sales en marketing je nieuwe gewoonte worden! De selectierondes zijn ondertussen al van start gegaan, dus stuur snel je CV naar antwerp@appcogroup.be of bel even naar 03 80 80 525.

 

**Wij zijn trotse gebruikers van the Cycle of Development als sales coaching systeem. Neem alvast een kijkje op: www.cycleofdevelopment.com*