L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Op zoek naar meer dan 9 to 5 ? Sales en Business Development Consultants, Antwerpen. - Appco

Antwerpen

Ben je het moe om te horen dat je niet genoeg ervaring hebt, terwijl je gewoon heel graag aan de start wilt gaan?

 

Appco is een gerenommeerd sales en marketing bedrijf gespecialiseerd in klantenwerving voor grote bedrijven, zowel commercieel als non-profit.

Het hoofdkantoor in Antwerpen heeft tot nu toe al een absoluut topjaar achter de rug, waarin verschillende records verbroken zijn en schitterende prestaties zijn neergezet. Om het einde van het jaar met een absolute knal te kunnen afsluiten zijn we nu nog op zoek naar 6 sterke  Sales en Business Development Consultants.

De openstaande rollen op dit moment worden ingedeeld in 2 programma’s. Enerzijds is er het sales programma waar de ideale kandidaat zijn/haar communicatie & people skills kan ontwikkelen en verbeteren in een sociale en dynamische omgeving. Veelvuldig contact met klanten leert enthousiaste Sales en Business Development Consultants natuurlijk ook organiseren, plannen en flexibel ingesteld te zijn. Customer Service en de beste werkethiek staan hier centraal.

En anderzijds is er het business development programma waar gemotiveerde kandidaten na het succesvol doorlopen van het sales programma verder kunnen doorgroeien in het bedrijf en meer verantwoordelijkheden beginnen op te nemen. Sales en Business Development Consultants worden getraind in leadership skills, recruitment, management, planning en organisatie op hoog niveau. Business Development richt zich meer op de lange termijn, en de bedoeling is om uiteindelijk zelfstandig te kunnen instaan voor een campagne en zelfs ook een eigen organisatie.

Voor geen van de openstaande rollen is er ervaring vereist, maar ervaring in de volgende sectoren kan eventueel een plus zijn: toerisme, horeca, onthaal, retail, sales, marketing, communicatie, en customer service.

 

Bij Appco Group is niet enkel wat we doen belangrijk, maar hoe we het doen is nog belangrijker. We streven ernaar om de beste mensen aan te trekken, verder te ontwikkelen en de beste opportuniteiten te geven – en nu is er ook misschien plek voor jou !

Hou je ook van ‘work hard, play hard‘, stuur dan snel je CV/details naar Aurelie Claessens via antwerp@appcogroup.be of bel naar 03 80 80 525.

 

**Wij zijn trotse gebruikers van the Cycle of Development als sales coaching systeem. Neem alvast een kijkje op: www.cycleofdevelopment.com**