2024-07-12
FULL_TIME

Floor Manager - Massimo Dutti - Knokke - Massimo Dutti

Knokke BE

Jobomschrijving

Als Floor Manager ben je medeverantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de herenafdeling waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt je team en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken waarbij je dagelijks als het ideale voorbeeld voor je team fungeert.

Profiel

Je bent een geboren people manager met een hoge dosis dynamisme en organisatorische ingesteldheid. Door jouw commerciële feeling, positivisme en uitstekende klantgerichtheid, ben je in staat om de drijvende kracht achter het verkoopsteam te zijn. Door je hoge interesse in mode en je scherpzinnige blik op de laatste trends, kom je de wensen van ons modegevoelig publiek tegemoet. Dankzij je flexibiliteit en analytisch denkvermogen, ben je in staat om de juiste beslissingen te nemen. Je beschikt over een verzorgd imago dat aansluit bij het klassevolle en verfijnde Massimo Dutti.

Vereiste studies:

Geen specifieke studievereisten

Werkervaring:

Je hebt minstens 1 jaar relevante en aantoonbare werkervaring als manager binnen de retail.

Wij bieden:

Een voltijds contract van onbepaalde duur binnen de grootste fashion retailer ter wereld.

Bedrijfsprofiel

Massimo Dutti , onderdeel van de groep Inditex, beschikt over meer dan 600 winkels in meer dan 60 landen wereldwijd. Massimo Dutti staat voor tijdloze, elegante mode en garandeert een uitstekende klantenservice.

Bedrijfscultuur

Massimo Dutti staat voor een transparante, open structuur waarin doorgroeimogelijkheden reëel zijn en je de kans krijgt om jezelf te ontplooien binnen de boeiende modewereld.

Korte omschrijving van de vacature

Zin in een nieuwe uitdaging binnen de wervelende modewereld?

Reageer snel via: OnlySalesJob